设为首页 加入收藏/网站地图
英语学习 音标 听力 口语 语法 词汇 翻译 作文   轻松英语 英文歌曲 影音赏析 英语幽默 休闲英语 诗歌散文 英语演讲
广播英语 VOA BBC CNN CRI NPR PEC职业英语      英语新闻 国际新闻 国内新闻 双语新闻 娱乐新闻 体育新闻 社会生活
学校英语 少儿 小学 初中 高中 小升初 中考 高考 英语考试 英语四级 英语六级 口译笔译 考研英语 专四专八 PETS 雅思 托福
行业英语 商务英语 计算机英语 金融证券英语 办公英语 公务员英语 外贸英语 求职英语 酒店英语 法律英语 医务英语 体育英语
网站首页 天天学英语学习网 --- 免费英语学习网站英语学习网中华英语学习网英语在线翻译在线英语学习工具,英语学习英语翻译英语听力英语口语英语音标英语语法英语作文英语考试英语四级英语六级口译考试笔译考试专业四级考研英语学校英语少儿英语小学英语高中英语中考英语高考英语小升初英语英语新闻国际新闻国内新闻双语新闻娱乐新闻体育新闻行业英语商务英语计算机英语金融英语办法英语公务员英语外贸英语求职英语酒店英语广播英语VOABBCCNNCRINPR轻松英语英文歌曲影音赏析英语演讲等更多英语学习资料
您现在的位置: 天天学英语 >> 学校英语 >> 中考英语 >> 中考完形阅读 >> 正文
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案四 简介:(一)  There were no classes that afternoon, so Henry went to a __1__ shop near his home. The shop sold many jackets. He looked __2__ them and at la…
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案四           ★★★
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案四
作者:佚名 文章来源:本站原创 点击数: 更新时间:2014-2-23 14:14:31

  (一)

  There were no classes that afternoon, so Henry went to a __1__ shop near his home. The shop sold many jackets. He looked __2__ them and at last chose a very nice one. He __3__ it on and then told the shopkeeper to put it into a __4__. At that time his friend Bruce came into the shop. They hadn't seen each other for a long time. They were so __5__ to meet again that they forgot __6__ else. Soon they were busy talking on and on happily.

  It was nearly six o'clock, __7__ they decided to go and have dinner together. Henry picked up the bag, and walked __8__ the door of the shop. The shopkeeper stopped them and asked Henry to pay for the __9__. Henry looked at him in surprise at first, but soon he remember that he hadn't paid for it. He said __10__ ,gave him the money and them left the shop with his friend.

  1. A. fruit B. book C. food D. clothing

  2. A. up B. for C. after D. at

  3. A. put B. tried C. got D. turned

  4. A. bag B. cup C. car D. pocket

  5. A. worried B. interested C. pleased D. anxious

  6. A. nobody B. anybody C. something D. everything

  7. A. though B. so C. because D. but

  8. A. towards B. through C. out of D. round

  9. A. dinner B. bag C. jacket D. ticket

  10. A. goodbye B. yes C. hello D. sorry

  KEY: 1. D 2. B 3. B 4. A 5. C 6. D 7. B 8. A 9. C 10. D

[NextPage]

  (二)

  Miss Zhao is one of the most popular teachers in the school. Yesterday she came into the 1

  With a big smile on her face. She said to her 2 that she was 3 to see they did well in the sports meeting. But 4 was not pleased to see the classroom last Saturday not as 5 as usual. She hoped they would clean the classroom every day.

  Wei Hua was on 6 yesterday. She said everyone was at 7 except Lin Tao. Then she told Miss Zhao about their 8 to the Great Wall last Sunday. Luckily the weather was 9 . They played games and had a picnic there. After Wei Hua 10 her talk, Miss Zhao began her lesson.
转载请著名来自:(http://www.tTxYY.com 全免费英语学习网)

  1. A. shop B. classroom C. park D. office

  2. A. students B. teachers C. workers D. doctors

  3. A. angry B. sorry C. glad D. sad

  4. A. she B. I C. we D. he

  5.A.dark B. old C. large D. clean

  6. A. time B. duty C. foot D. to

  7. A. home B. noon C. night D. school

  8. A. visit B. music C. clock D. football

  9. A. bad B. fine C. rainy D. windy

  10. A. started B. had C. finished D. gave

  Key:1. B 2. A 3. B 4. A 5. D 6. B 7. D 8. A 9.B 10.C

[NextPage]

  (三)

  Mr White works in an office. He liked reading in bed when he was at school. It was bad for his 1 and now he has near sight ( 近视 ). But he wouldn’t want 2 to know about it and he never wears a pair of glasses. It often 3 him some trouble.

  One winter morning he was sent to a village school on business (出差 ). He 4 a bus at a stop in a small town. Then he had to walk there. The road to the village wasn’t smooth (平坦). He fell over some times and it 5 his clothes dirty. 6 he got to the village. Suddenly it began to blow and it got colder. He was looking for the school while his 7 was blown off. He began to run after it but he couldn’t get it. He couldn’t understand why his hat ran into a house as if (似乎 ) it had 8 . And he ran into the house, 9 .
转载请著名来自:(http://www.tTxYY.com 全免费英语学习网)

  A woman stopped him and shouted angrily, “ 10 are you running after my hen (母鸡 )for?”

  1. A. ears B. nose C. mouth D. eyes

  2. A. anybody else B. nobody C. woman D. somebody

  3. A. follows B. takes C. brings D. carries

  4. A. took off B. got off C. got on D. came on

  5. A. let B. made C. gave D. felt

  6. A. At first B. At home C. At times D. At last

  7. A. clothes B. bag C. hat D. glasses

  8. A. legs B. hands C. shoes D. arms

  9. A. always B. also C. either D. too

  10. A. What B. Why C. Which D. Who

  Key: 1. D 2. A 3. C 4. B 5. B 6. D 7. C 8. A 9. D 10. A


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【加入收藏】【关闭窗口
    最新推荐 更多内容
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     高考英语阅读理解提高技巧
     幼儿英语早教:定力与毅力相融合
     拉近和学生的距离帮助小学英语教学
     陪伴儿童英语一起走过沉默期
     高中英语作文三思而后行
     不是每一个金发碧眼都适合做少儿英语的外
     儿童英语的五大原则,让孩子爱上英语
     儿童英语从自己学到愿意自主学习
    天天学英语学校英语导航
    少儿英语
    幼儿英语 | 棒棒英语
    英语故事 | 希望英语
    剑桥英语 | 英语儿歌
    朗文少儿 | 教育方法
    小学英语
    小学英语语法 | 小学英语作文
    小学英语词汇 | 小学英语试题
    初中英语
    初中英语语法 | 初中英语词汇
    初中英语作文 | 初中英语完形阅读
    初中英语改错翻译句型 | 初中英语试题
    高中英语
    高中英语词汇 | 高中英语语法
    高中英语作文 | 高中英语完形阅读
    高中英语改错翻译句型 | 高中英语试题
    小升初英语
    小升初英语动态 | 剑五BETS
    三一口语 | 小升初英语模拟题
    小升初英语历年真题 | 小升初英语语法
    小升初英语阅读 | 小升初英语作文
    中考英语
    中考英语动态 | 中考英语听力
    中考英语词汇 | 中考英语语法
    中考完形阅读 | 中考英语作文
    中考英语历年真题 | 中考英语模拟试题
    高考英语
    高考英语动态 | 高考英语听力
    高考英语词汇 | 高考英语语法
    高考完形阅读 | 高考英语作文
    高考模拟试题 | 高考英语真题
    高中出国英语
    相关文章: 查看更多关于中考完形阅读的文章
    没有相关文章
    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 友情链接 | 关于我们 | 网站地图

    免责声明:本站所有资料仅供学习者免费参考试用,部分资料来源于网络,如涉及版权等问题,请您及时与我们联系。
    Copyright@ 2004-2010 天天学英语 All Rights Reserve 苏ICP备10066913号