设为首页 加入收藏/网站地图
英语学习 音标 听力 口语 语法 词汇 翻译 作文   轻松英语 英文歌曲 影音赏析 英语幽默 休闲英语 诗歌散文 英语演讲
广播英语 VOA BBC CNN CRI NPR PEC职业英语      英语新闻 国际新闻 国内新闻 双语新闻 娱乐新闻 体育新闻 社会生活
学校英语 少儿 小学 初中 高中 小升初 中考 高考 英语考试 英语四级 英语六级 口译笔译 考研英语 专四专八 PETS 雅思 托福
行业英语 商务英语 计算机英语 金融证券英语 办公英语 公务员英语 外贸英语 求职英语 酒店英语 法律英语 医务英语 体育英语
网站首页 天天学英语学习网 --- 免费英语学习网站英语学习网中华英语学习网英语在线翻译在线英语学习工具,英语学习英语翻译英语听力英语口语英语音标英语语法英语作文英语考试英语四级英语六级口译考试笔译考试专业四级考研英语学校英语少儿英语小学英语高中英语中考英语高考英语小升初英语英语新闻国际新闻国内新闻双语新闻娱乐新闻体育新闻行业英语商务英语计算机英语金融英语办法英语公务员英语外贸英语求职英语酒店英语广播英语VOABBCCNNCRINPR轻松英语英文歌曲影音赏析英语演讲等更多英语学习资料
您现在的位置: 天天学英语 >> 学校英语 >> 中考英语 >> 中考完形阅读 >> 正文
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案五 简介:Once there was an old man in a town. He always forgot 1 things. So his wife al-ways had to say to him, “Don’t forget this!”  One day he went on a…
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案五           ★★★
2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案五
作者:佚名 文章来源:本站原创 点击数: 更新时间:2014-2-23 14:16:11

  Once there was an old man in a town. He always forgot 1 things. So his wife al-ways had to say to him, “Don’t forget this!”

  One day he went on a long trip (旅行 )alone. Before he 2 home, his wife said, “Now you have all these 3 . They are what you need for your trip. Take care of your things during the trip.” He went to the station, bought a ticket and 4 the train with it.

  About half 5 hour later, the conductor began to see the tickets. He came to the old man and 6 , “Will you please show me your ticket?” The old man looked for his ticket in all his pockets, but he could not find 7 . He was very worried. “I can’t find my ticket. I really bought a ticket 8 I got on the train,” said the old man.

  “I believe (相信)you bought a ticket. All right, you don’t have to buy 9 one,” said the conductor kindly. “But how can I know where I’m going? I can’t 10 my station!” the old man said sadly.

  1. A. a lot of B. a kind of C. a piece of D. a pair of

  2. A. got B. left C. went D. moved
转载请著名来自:(http://www.tTxYY.com 全免费英语学习网)

  3. A. money B. clothes C. tickets D. things

  4. A. had on B. went on C. got on D. passed on

  5. A. a B. an C. the D. this

  6. A. say B. said C. says D. saying

  7. A. it B. this C. that D. ticket

  8. A. when B. till C. before D. after

  9. A. other B. the other C. the others D. another

  10. A. forget B. get C. remember D. see

  Key: 1. A 2. B 3. D 4. C 5. B 6. B 7. A 8. C 9. D 10. C

[NextPage]

  Once a lion(狮子) saw a fine young horse and wanted to eat it. But the horse was very 1 and he could not catch her. Then the lion had an 2 . He told the 3 that he was a good 4 and could do something for them. The horse was 5 , She understood 6 the lion wanted to do.

  So one day when the lion was near the horse,she told him that there was 7 wrong with one of her feet and asked him to look it 8 . Of course, the lion was very glad to do so. Then the horse raised(抬起 ) one of his legs f rom the ground 9 the lion looked at her foot, she kicked him on the 60 . The lion fell to the ground. The horse laughed and ran away.

  1. A. beautiful B. young C. careful

  2. A. idea B. way C. answer

  3. A. friends B. animals C. birds

  4. A. doctor B. nurse C. teacher

  5. A. sad B. afraid C. clever

  6. A. what B. how C. where

  7. A. nothing B. something C. anything

  8. A. after B. over C. for

  9. A. Before B. After C. When

  10. A. head B. legs C. hands

  Key: 1. C 2. A 3. B 4. A . C 6. A 7. B 8. B 9. C 10. A

[NextPage]

  Once there was a father and a son. They were ill-tempered (坏脾气的) and never gave way to 1 .

  One day the father decided to ask some friends to dinner in his house. He 2 his son to buy some meat in town. When the son got what his father wanted, he turned 3 and walked towards the town gate. Just then a man was coming from the outside. The gate wasn’t 4 enough to let two men in and out at the same time. But 5 of them would give way to the other. They 6 straight face to face inside the gate hour after hour. But the father was worried. “What shall I do? My son hasn’t 7 yet. I can’t wait any longer.” He wanted to know what was the 8 with his son. So he left his friends at home, and he himself went to town to look for his son.

  “You may first take the 9 home for my friends. Let me stand here against him 10 .” He said to his son when he knew what had happened.

  1.A. one B. another C. other D. others
转载请著名来自:(http://www.tTxYY.com 全免费英语学习网)

  2.A. hoped B. told C. let D. wished

  3.A. down B. over C. back D. off

  4.A. long B. wide C. high D. narrow

  5.A. either B. all C. both D. neither

  6.A. stood B. went C. lay D. walked

  7.A. gone B. bought C. returned D. been

  8.A. wrong B. accident C. thing D. matter

  9.A. meat B. dinner C. bread D. money

  10.A politely B. instead C. safely D. kindly

  Key: 1. D 2. B 3. C 4. B 5. D 6. A 7. C 8. D 9. A 10. B


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【加入收藏】【关闭窗口
    最新推荐 更多内容
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     高考英语阅读理解提高技巧
     幼儿英语早教:定力与毅力相融合
     拉近和学生的距离帮助小学英语教学
     陪伴儿童英语一起走过沉默期
     高中英语作文三思而后行
     不是每一个金发碧眼都适合做少儿英语的外
     儿童英语的五大原则,让孩子爱上英语
     儿童英语从自己学到愿意自主学习
    天天学英语学校英语导航
    少儿英语
    幼儿英语 | 棒棒英语
    英语故事 | 希望英语
    剑桥英语 | 英语儿歌
    朗文少儿 | 教育方法
    小学英语
    小学英语语法 | 小学英语作文
    小学英语词汇 | 小学英语试题
    初中英语
    初中英语语法 | 初中英语词汇
    初中英语作文 | 初中英语完形阅读
    初中英语改错翻译句型 | 初中英语试题
    高中英语
    高中英语词汇 | 高中英语语法
    高中英语作文 | 高中英语完形阅读
    高中英语改错翻译句型 | 高中英语试题
    小升初英语
    小升初英语动态 | 剑五BETS
    三一口语 | 小升初英语模拟题
    小升初英语历年真题 | 小升初英语语法
    小升初英语阅读 | 小升初英语作文
    中考英语
    中考英语动态 | 中考英语听力
    中考英语词汇 | 中考英语语法
    中考完形阅读 | 中考英语作文
    中考英语历年真题 | 中考英语模拟试题
    高考英语
    高考英语动态 | 高考英语听力
    高考英语词汇 | 高考英语语法
    高考完形阅读 | 高考英语作文
    高考模拟试题 | 高考英语真题
    高中出国英语
    相关文章: 查看更多关于中考完形阅读的文章
    没有相关文章
    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 友情链接 | 关于我们 | 网站地图

    免责声明:本站所有资料仅供学习者免费参考试用,部分资料来源于网络,如涉及版权等问题,请您及时与我们联系。
    Copyright@ 2004-2010 天天学英语 All Rights Reserve 苏ICP备10066913号