设为首页 加入收藏/网站地图
英语学习 音标 听力 口语 语法 词汇 翻译 作文   轻松英语 英文歌曲 影音赏析 英语幽默 休闲英语 诗歌散文 英语演讲
广播英语 VOA BBC CNN CRI NPR PEC职业英语      英语新闻 国际新闻 国内新闻 双语新闻 娱乐新闻 体育新闻 社会生活
学校英语 少儿 小学 初中 高中 小升初 中考 高考 英语考试 英语四级 英语六级 口译笔译 考研英语 专四专八 PETS 雅思 托福
行业英语 商务英语 计算机英语 金融证券英语 办公英语 公务员英语 外贸英语 求职英语 酒店英语 法律英语 医务英语 体育英语
网站首页 天天学英语学习网 --- 免费英语学习网站英语学习网中华英语学习网英语在线翻译在线英语学习工具,英语学习英语翻译英语听力英语口语英语音标英语语法英语作文英语考试英语四级英语六级口译考试笔译考试专业四级考研英语学校英语少儿英语小学英语高中英语中考英语高考英语小升初英语英语新闻国际新闻国内新闻双语新闻娱乐新闻体育新闻行业英语商务英语计算机英语金融英语办法英语公务员英语外贸英语求职英语酒店英语广播英语VOABBCCNNCRINPR轻松英语英文歌曲影音赏析英语演讲等更多英语学习资料
您现在的位置: 天天学英语 >> 学校英语 >> 中考英语 >> 中考英语历年真题 >> 正文
山东滨州2013年中考英语试卷 简介:滨州市二○一三年初中学生学业考试  试卷类型:A  英 语 试 题  温馨提示:  1. 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分。第Ⅰ卷1—8页为选择题,共75分;第Ⅱ卷9—…
山东滨州2013年中考英语试卷           ★★★
山东滨州2013年中考英语试卷
作者:佚名 文章来源:本站原创 点击数: 更新时间:2014-2-23 14:29:26

  滨州市二○一三年初中学生学业考试

  试卷类型:A

  英 语 试 题

  温馨提示:

  1. 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分。第Ⅰ卷1—8页为选择题,共75分;第Ⅱ卷9—12页为非选择题,共45分。满分为120分,考试时间为120分钟。

  2. 答第Ⅰ卷前务必将自己的姓名、考号、考试科目、试卷类型涂写在答题卡上。考试结束,试题和答题卡一并上交。

  3. 第Ⅰ卷每题选出答案后,请用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 (ABCD)涂黑,如需改动,先用橡皮擦干净,再改涂其他答案。

  第Ⅰ卷 (选择题 共75分)

  一、听力选择(共20小题,计20分。每小题约有8秒钟的答题时间。)

  (一)录音中有五个句子,听句子两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能对每个句子做出适当反应的答语。

  1. A. It’s Thursday. B. It’s eight o’clock. C. It’s June 13.

  2. A. My pleasure. B. Thank you. C. Don’t mention it.

  3. A. In the park. B. For three hours. C. At the age of ten.

  4. A. Well done. B. Follow me. C. Sure, here you are.

  5. A. Never mind. B. Sorry to hear that. C. Much better.

  (二)录音中有五组对话和五个问题,听对话和问题两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

  6、What did Tony buy last night?

  A. B.

  7、

  A. B. C.

  8. Where are they probably talking now?[来源:学科网ZXXK]

  A. In the bank. B. In the cinema. C. In the bookstore.[来源:Z*xx*k.Com]

  9. Why can’t Tom go out to play?

  A. Because he has to work in the garden.

  B. Because he has to look after his father.

  C. Because he has to study at home.

  10. How old may Lisa be?

  A. 16. B. 18. C. 20.

  (三)录音中有一段对话和五个问题,听对话和问题两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

  11. When is Jack going to watch a movie?

  A. This weekend. B. This evening. C. Next weekend.

  12. How does Jack feel when he is watching movies?

  A. Excited. B. Tired. C. Relaxed.

  13. When did Jack play football in the past?

  A. In the gym. B. On the playground. C. In the park.

  14. Who is Jill?

  A. Jack’s brother. B. Jack’s father. C. Jack’s friend.

  15. How many people will go to the movies?

  A. One. B. Two. C. Three.

  (四)录音中有一篇短文和五个问题,听短文和问题两遍后,从每小题A、B、C三个选项中选出能回答所给问题的正确答案。

  16. How long has Jiajia’s mother been away?

  A. 7 days. B. 10 days. C. 11 days.

  17. What does jiajia do every evening?

  A. She plays the piano. B. She does her homework. C. She draws pictures.

  18. What’s the weather like in Jiajia’s city?

  A. Cool. B. Warm. C. Hot.

  19. Where did Jiajia and her father go last Sunday?

  A. To the park. B. To the zoo. C. To the museum.

  20. Where is Jiajia’s mother now?

  A. In China. B. In Canada. C. In America.

[NextPage]

  二、选择填空(共15小题,计15分)

  从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

  21. man in a black hat is my PE teacher. He often plays football with us.

  A. A; the B. The; a C. The; / D. A; /

  22.— Do you think the of this skirt suits me?

  —Of course! You always look beautiful in red.

  A. size B. design C. price D. color

  23. It’s reported that President Xi Jinping arrived Moscow March 22nd pay a three-day visit to Russia.

  A. at; on B. in ; on C. at; in D. in; in

  24. —Diaoyu Island belongs to China.

  —Surely it does! We Chinese will never it up.

  A. cut B. fix C. give D. set

  25. —Which of the two T-shirts will you take?

  —I’ll take . One is for my brother and the other is for myself.

  A. either B. both C. neither D. all

  26. — do you know so much about the UFO?

  —I usually get the information by surfing the Internet.

  A. How B. What C. Which D. Where

  27. More and more people have a low-C life and the air is getting much

  than a few years ago.

  A. clean B. cleanest C. cleaner D. the cleanest

  28. Li Na is famous all the tennis fans in China know her.

  A. too; to B. enough; to C. as; as D. so; that

  29. —It’s difficult to get to the other side of the river.

  —I think a bridge over the river.

  A. should be built B. should build C. will build D. has built

  30. Most students like the teachers understand them well.

  A. which B. who C. where D. when

  31. —Would you like camping with me?

  —I’d like to. But I’m busy my homework.

  A. to go; to do B. to go; doing C. going; to do D. going; doing

  32. —So many problems! I’m tired.

  —You should try to them by yourself. You are not a child any longer.

  A. get into B. get off C. get on D. get over

  33. I know a little about Thailand, as I there three years ago.

  A. have been B. have gone C. will go D. went

  34. —Hi, Bruce. Here is a letter for you.

  —Thanks. I wonder .

  A. who the letter was from B. who was from the letter

  C. who was the letter from D. who from the letter was

  35. —Are you sure you can do well in today’s test, Lucy?

  — . I’ve got everything ready.

  A. It’s hard to say B. I’m afraid not

  C. I think so D. I hope not

  三、完形填空(共10小题,计10分)

  【2013山东滨州】阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个能填入文中相应空白处的最佳答案。

  Do you write your own blog(博客)?Do you often 36 others' blogs on the Internet?

  All over the world, not only famous persons but also many students use blogs as diaries and places to share their experience and 37 advice or help.

  “I write my activities every day, 38 funny things or worries in my life.” says Lali, a 16-year-old high school student at Cambridge High School in Washington." I like putting pictures on my blog because it can make my blog more 39 and more people will like it, It's a good way to 40 my life to the world." She has had her blog for eight months.

  Students like writing blogs 41 they can write anything they want to, but don't need to 42 any money.

  Once(一旦)you start to write your blog, you will 43 that you open up a new world. But what you write down may trouble you 44 .So, use the blog carefully 45 you can keep yourself away from some trouble. The blog makes everybody's life colorful.

  36.A.read B. write C. forget D. miss

  37.A.learen from B. deal with C. ask for D. depend on

  38.A.without B. between C. including D. besides

  39.A.common B. modern C. famous D. interesting

  40.A.show B. send C. bring D. report

  41.A.unless B. while C. until D. because

  42.A.save B. spend C. take D. waste

  43.A.dream B. think C. find D. hope

  44.A.sometimes B. always C. ever D. never

  45.A.only when B. even though C. so that D. ever since

[NextPage]

  四、阅读理解(共20小题,计30分)

  阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出能正确回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。

  A

  In a cold winter, a couple had to move out of their big house because of bankruptcy(破产). The husband worked day and night but with no care of his wife. So she thought, “He doesn’t love me any more; he just thinks about his work.”

  One day, she wanted to take a shower, but he r husband stopped her at the door. “Let me take it first, OK?” “Why not let me take it first?” she asked. “I’m tired, dear. You take it later, OK?” She was very sad.

  On a rainy day, she found nothing to do and turned on his computer. After a few minutes, her eyes were full of tears...it was his diary:

  Today, I was quite sad. She asked me why I was always taking the shower first, and I said I was tired. She was unhappy. I wasn’t as rich as before! We moved to the small house and it was very cold. I found that if one person took the shower first, the bathroom could get a little warmer. So I always rushed to the bathroom first. When she took the shower, the bathroom could get warmer, at least 1°C. I can’t give her more, but at least I can give her 1°C love.

  46. The couple moved out of their house ________.

  A. on a rainy day

  B. in a cold winter

  C. when the husband lost his work

  D. when the wife saw her husband’s diary

  47.The woman thought her husband didn’t love her because ________.

  A. he didn’t buy her beautiful clothes

  B. he didn’t have enough money

  C. he always worked with no care of her

  D. he had another woman

  48. The woman’s eyes were full of tears because ________.

  A. she felt sad by her husband’s words

  B. the rainy day made her sad

  C. her eyes were hurt by the computer

  D. she was moved by her husband’s diary

  49. The man wanted to take the shower first because ________.

  A. he was tired and wanted to sleep earlier

  B. he wanted to make the bathroom warmer

  C. he wasn’t as strong as before

  D. he couldn’t stand the cold winter

  50. From the reading, we know that ________.

  A. the man loved his wife very much

  B. the woman didn’t love her husband any more

  C. the man was very poor before

  D. the woman had no job

  B

  【2013山东滨州】(选择型)

  Airline Route China Mai—Luang Prabang

  Day 2,3,5,7 Flight QV 645

  Dep. 15: 05 Arr, 16: 05

  Airfare (机票费用)5,090THBAirline Route Chiang Mai—Phuket

  Day 2,3,5,7 Flight TC 129

  Dep. 12:35 Arr. 14: 30

  Airfare 3,590 THB

  Airline Route Chiang Mai—Koh Samui

  Day Daily Flight PG 242

  Dep. 9:55 Arr. 11:40

  Airfare 5,090 THBAirline Route Phuket—Bali

  Day Daily Flight FD 3942

  Dep. 6:30 Arr. 11:10

  Airfare 11,391 THB

  Note:

  The days of the week are:

  1. Monday 2. Tuesday 3. Wednesday 4. Thursday 5. Friday 6. Saturday 7. Sunday

  (Dep.=departure 出发 Arr.=arrival 到达)

  51. How long does it take to fly from Chiang Mai to Phuket?

  A. less than 1 hour. B. About 1 hour. C. One and a half hours. D. About 2 hours.

  52. Lao Airlines has a flight from Chiang Mai to Luang Prabang on .

  A. Monday B. Thursday C. Friday D. Saturday

  53. If Lisa wants to travel from Chiang Mai to KOh Samui, which flight should she choose?

  A. QV 645. B. TG 129. C. PG 242. D. FD 3942.

  54. How much it coast to fly from Phuket—Bali?

  A. 3, 590 THB. B. 5, 090 THB. C. 9,050THB. D. 11, 391 THB.

  55. Where can we probably find the information?

  A. At an airport. B. In a restaurant. C. In a museum. D. At a bus stop.

  C

[NextPage]

  【2013山东滨州】(选择型)

  Healthy eating doesn’t just mean what you eat, but how you eat. Here is some advice on healthy eating.

  Eat with others. It can help you to see others’ healthy eating habits. If you usually eat with your parents, you will find that the food you eat is more delicious.

  Listen to your body. Ask yourself if you are really hungry. Have a glass of water to see if you are thirsty—sometimes you are just thirsty, you need no food. Stop eating before you feel full.

  Eat breakfast. Breakfast is the most important meal of the day. After you don’t eat for the past ten hours, your body needs food to get you going. You will be smarter after eating breakfast.

  Eat healthy snacks like fruits, yogurt or cheese. We all need snacks sometimes. In fact, it’s a good idea to eat two healthy snacks between your three meals This doesn’t mean that you can eat a bag of chips instead of a meal.

  Don’t eat dinner late. With our busy life, we always put off eating dinner until the last minute. Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed. This will give your body a chance to digest most of the food before you rest for the next 8—10 hours.

  56. The writer gives us pieces of advice on healthy eating.

  A. 4 B. 5 C. 6 D. 7

  57. Which snack is Not mentioned in the passage?

  A. Fruits B. Yogurt C. Chips D. Ice cream

  58. Which of the following is TRUE according to the passage?

  A. Snacks are bad for our health.

  B. We should keep eating until we are full.

  C. Dinner is the most important meal of the day.

  D. We should have dinner at least 3 hours before going to bed.

  59. The underlined(画线)word “digest” means “ ” in Chinese.

  A. 消化 B. 享用 C.储存 D. 循环

  60. The passage mainly tells us .

  A. where to eat B. how to eat C. why to eat D. when to eat

  D

  【2013山东滨州】(选择型)

  Now many people like the game Angry Birds. Here is a piece of good news for them—soon there will be a lot of Angry Birds-themed activity parks around the world.

  The first two parks opened in Finland last year, and a few other parks are going to open in the UK. However, people still don’t know when and where Angry Birds-themed activity parks will open in the UK.

  “As a kind of online game, it is popular with people of all ages. It’s really an interesting game. And the parks will be interesting places for everyone around the world.” said Peter Vesterbacka, an officer of Angry Birds Company. He also said, “ We want to make Angry Birds a part of pop culture. We’re just getting started.”

  Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for children to play. They like them very much. People can see the characters and colors from the game in the park. People can also play the Angry Birds game on large screens in the park. The com pany wants to invite people to not only play it on the sofa, but to go out, move around and have fun. So everyone will be happy in Angry Birds-themed activity parks.

  61. Where did the first two Angry Birds-themed activity parks open?

  A. In the UK. B. In Finland. C. In Australia. D. In the USA.

  62. Angry Birds is _______.

  A. an online game B. an online movie

  C. a talk show on TV D. a game show on TV

  63. Lots of people think Angry Birds is very ______.

  A. boring B. easy C. interesting D. difficult

  64. The underlined word “them” in the last paragraph refers to(指的是)_______.

  A. the characters B. the screens

  C. the interesting games D. the interesting places

  65. From the passage, we can know_______.

  A. Angry Birds is only popular with young people

  B. Peter Vesterbacka works for Angry Birds Company

  C. there is no screen in Angry Birds-themed activity parks

  D. Angry Birds-themed activity parks will open in the UK in 2015

  第Ⅱ卷 (非选择题 共45分)

  注意事项:

  1.第Ⅱ卷共4页,请用蓝色或黑色钢笔、圆珠笔直接答在试卷上。

  2.答卷前将密封线内的项目填写清楚,并将座号填写在右下角的座号栏内。

  五、【2013山东滨州】单词拼写(共10小题,计10分)

  根据句意及汉语提示,填写句中所缺的单词。

  【2013山东滨州】66. A strong earthquake hit Ya’an in ____________(四月), 2013.

  【2013山东滨州】67. May I use your mobile phone? _______________(我的) is at home.

  【2013山东滨州】68. Eating more __________________(蔬菜)can help us keep in good health.

  【2013山东滨州】69. Can you speak ______________(慢慢地)? I can’t follow you.

  【2013山东滨州】70. Next Sunday is Father’s Day and it is also my father’s ___________(第四十) birthday.

  【2013山东滨州】71. Before you take the medicine, you’d better read the _____________(说明) first.

  【2013山东滨州】72. All of us were ________________(惊奇的) that such a little girl spoke English so well.

  【2013山东滨州】73. Everyone else in my class was invited _______________(除了) me, and I don’t know why.

  【2013山东滨州】74. As a teacher, you should be ____________(耐心的) with your students.

  【2013山东滨州】75. If you want to become a good Marathon athlete, you must practice ________(跑步)every day.

  六、动词应用(共10小题,计10分)

  根据句意,用括号内所给动词的适当形式填空。(必要时加助动词或情态动词)

  76. Peter , we need to clean the house. Could you please ____________( sweep ) the floor?

  【2013山东滨州】77. _______________( not smoke ) here, Rick. Smoking is not allowed in public places.

  【2013山东滨州】78. —What do you think of the milk?

  —Oh, it _______________( taste ) good.

  【2013山东滨州】79. Please say “I’m here ” when your name _______________(call ).

  【2013山东滨州】80. When I got home yesterday afternoon , it ________________ (rain ) hard .

  【2013山东滨州】81. I have finished my homework , Mom . May I stop ______________ ( have ) a rest?

  【2013山东滨州】82. Would you mind tu rning down the music? I ____________ ( write) a report now.

  【2013山东滨州】83. —Shall I tell Tom the good news?

  —No, you needn’t. I ____________ ( tell ) him already.

  【2013山东滨州】84. Mo Yan is the first man ____________( win ) the Nobel Price for literature of the Chinese.

  【2013山东滨州】85. If you ____________ (not be ) careful enough in the exam, you will not get a good grade.

[NextPage]

  七、【2013山东滨州】口语交际 (共5小题,计5分)

  根据对话内容,从方框内选择恰当的句子填入对话相应的空白处,使对话完整,合乎情景(有两个多余选项)。

  A: My friend Kate invited me to her birthday party . (86)______________________

  B: How about an album?

  A: (87) ___________________________ How much is an album?

  B: (88) ___________________________

  A: That’s too expensive . I don’t have enough money for it.

  B: Oh. (89) ________________________

  A: No, no. She doesn’t like cats.

  B: I see. What about a scarf?

  A; (90) _________________

  B: Does she like flowers? Maybe flowers are wonderful.

  A: Great! I will buy some for her. Thank you..

  A. A scarf is interesting. B. That sounds good.

  C. Why don’t you get her a pet cat? D. It’s too personal.

  E. How can I get to her house? F. At least 20 dollars.

  G. What should I get her?

  八、【2013山东滨州】英汉互译(共5小题,计5分)

  将下列英语句子译成汉语,汉语句子译成英语。

  【2013山东滨州】91. The second step of making a banana milk shake is cutting up the bananas.

  ______________________________________________________________________________ 【2013山东滨州】92. Teachers often tell us to think more of others instead of caring only about ourselves.

  ______________________________________________________________________________ 【2013山东滨州】93. 每天按时到校是一个好习惯。

  ______________________________________________________________________________

  【2013山东滨州】94. 在过去的几年里我的生活发生了很大的变化。

  ______________________________________________________________________________9[来源:学科网]

  【2013山东滨州】95. 如果你坚持你的梦想,终有一天它会成真。

  ______________________________________________________________________________

[NextPage]

  九、【2013山东滨州】书面表达(共1题,计15分)

  请你根据下表中所提供的信息以“Learn to express thanks”为题,用英语写一篇演讲稿。

  背 景1.认为上中学时吃好穿好是应该的;

  2.走向社会后没有感恩意识。

  学会感恩1.感谢社会提供良好的教育机会;

  2.感谢父母供养自己上学;

  3.感谢老师传授知识;

  4.感谢朋友的支持与鼓励。[来源:Z.xx.k.Com]

  参考词汇:enter society 进入社会, sense of thanks 感恩意识, behavior 行为

  要求:1.短文应包括所提供的所有内容,可以适当发挥,不要简单翻译;

  2.演讲稿中不得出现真实的人名、地名及能够透露你个人身份的信息;

  3.词数:80词左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。

  Good morning, boys and girls!

  The topic of my speech today is “Learn to express thanks”.___________________________

  ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  In the future, we should never forget our society, parents, teachers and so on. At present, we should study harder in order to make our world more beautiful.

  Thank you for your listening!

[NextPage]

  【参考答案】

  听力部分答案略。

  21------25 C D B C B 26---30 A C D A B 31----35 BDDAC

  36. A 37. C 38. C 39. D 40.A 41. D 42. B 43. C 44.A 45.C

  46. B 47. C 48. D 49. B 50. A 51. D 52. C 53. C 54.D 55. A

  56. B 57. D 58. D 59. A 60. B 61.B 62.A 63.C 64.D 65. B

  66.April 67.Mine 68.vegetables 69.slowly 70.fortieth 71.instructions 72.surprised

  73.except 74.patient 75.running

  76. sweep 77.Don’t smoke/ No smoking 78. tastes 79.is called 80.was raining 81.to have

  82.am writing 83.have told 84.to win 85.aren’t

  86~90 GBFCD

  91.制作香蕉奶昔的第二步是将香蕉切碎。

  92.老师常常告诫我们要多为别人着想,而不要只是关心自己。

  93. It’s a good habit to get to school on time every day.

  94. My life has changed a lot in the last/past few years.

  (Great changes have taken place in my life in the last/past few years.)

  95. If you hold on to your dream, it will come true one day.

  书面表达参考范文(一):

  Good morning, boys and girls!

  The topic of my speech today is “Learn to express thanks”. We find some students want to eat well and wear fashionable clothes at school. When they leave school and enter society, they don’t show any sense of thanks.

  I think this behavior is not correct. As students, we should learn to express thanks. The society offers us a chance to receive good education. And our parents also support us to go to school. Our teachers teach us much knowledge, so we should thank them. We should also thank our friends because they give us courage and support.

  In the future, we should never forget our society, parents, teachers and so on. At present, we should study harder in order to make our world more beautiful.

  Thank you for your listening!

  书面表达参考范文(二):

  Learn to express thanks

  Good morning, boys and girls!

  The topic of my speech today is “Learn to express thanks”. We find most Middle School students don’t show any sense of “Thanks”. They think that they are certain of eating well and wearing fashionable clothes.

  As Middle School students, we should learn to express thanks. We should thank our parents for supporting us to go to school. And we should express thanks to our hardworking teachers who teach us much knowledge. Besides, our friends always give us encouragement and help.

  In a word, we are lucky in everything. But we should learn to express thanks. In the future, I should study harder to repay our parents and teachers. I should go to my friends to share their happiness and sadness.

  Thank you for your listening!

  评分标准建议:

  1. 评分原则:

  (1)本题总分15分,按5个档次给分。

  (2)评分要求:先读文章,再定档次,最后评分。

  (3)短文内容:共4个要点,每个要点3分(共12分);2个打算2分;词数、书写1分。

  (4)书写、词数:书写(1分)。如书写较差,影响信息传 递,将分数降低一个档次。词数少于80或多于120的,从总分中减去1分。

  (5)评分时应注意内容表达、词汇和语法结构的使用是否准确、上下文是否连贯及语言表述是否得体。

  2. 各档次的给分范围和要求:

  第五档(13~15分):能写明全部要点,语言基本无误或有少量拼写错误,行文流畅,

  表达清楚。

  第四档(10~12分):能写明大部份要点,语言有一些错误(句子结构或动词时态错误1~2处),但行文基本流畅,表达基本清楚。

  第三档( 7~9分 ):能写明一些要点,语言错误较多(句子结构或动词时态错误3~4处)但意思基本连贯,表达基本清楚。

  第二档( 4~6分 ):能写明少数要点,语言错误多,意思不连贯,影响意思表达。

  第一档( 1~3分):只能写出若干单词,无可读的句子。


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【加入收藏】【关闭窗口
    最新推荐 更多内容
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     2014年中考英语完形填空精选模拟题及答案
     高考英语阅读理解提高技巧
     幼儿英语早教:定力与毅力相融合
     拉近和学生的距离帮助小学英语教学
     陪伴儿童英语一起走过沉默期
     高中英语作文三思而后行
     不是每一个金发碧眼都适合做少儿英语的外
     儿童英语的五大原则,让孩子爱上英语
     儿童英语从自己学到愿意自主学习
    天天学英语学校英语导航
    少儿英语
    幼儿英语 | 棒棒英语
    英语故事 | 希望英语
    剑桥英语 | 英语儿歌
    朗文少儿 | 教育方法
    小学英语
    小学英语语法 | 小学英语作文
    小学英语词汇 | 小学英语试题
    初中英语
    初中英语语法 | 初中英语词汇
    初中英语作文 | 初中英语完形阅读
    初中英语改错翻译句型 | 初中英语试题
    高中英语
    高中英语词汇 | 高中英语语法
    高中英语作文 | 高中英语完形阅读
    高中英语改错翻译句型 | 高中英语试题
    小升初英语
    小升初英语动态 | 剑五BETS
    三一口语 | 小升初英语模拟题
    小升初英语历年真题 | 小升初英语语法
    小升初英语阅读 | 小升初英语作文
    中考英语
    中考英语动态 | 中考英语听力
    中考英语词汇 | 中考英语语法
    中考完形阅读 | 中考英语作文
    中考英语历年真题 | 中考英语模拟试题
    高考英语
    高考英语动态 | 高考英语听力
    高考英语词汇 | 高考英语语法
    高考完形阅读 | 高考英语作文
    高考模拟试题 | 高考英语真题
    高中出国英语
    相关文章: 查看更多关于中考英语历年真题的文章
    没有相关文章
    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 友情链接 | 关于我们 | 网站地图

    免责声明:本站所有资料仅供学习者免费参考试用,部分资料来源于网络,如涉及版权等问题,请您及时与我们联系。
    Copyright@ 2004-2010 天天学英语 All Rights Reserve 苏ICP备10066913号